Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam czerwone buraki. Od jakiegoś czasu zrezygnowałam z gotowania ich w wodzie ze względu na to iż wtedy wypłukują się wszystkie walory odżywcze. Dlatego gotuję je na parze razem ze skórką. Dopiero później jak są jeszcze ciepłe to obieram.
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21627
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 162
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 290
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21627
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 162
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 290
Składniki
Ugotowane buraki ścieramy na tarce o grubych oczkach. Jabłka obieramy i również ścieramy na tej samej tarce. Pora drobno siekamy. Wszytko razem mieszamy doprawiamy, solą, pieprzem i octem. Na koniec dodajemy cukier. Podajemy jako dodatek do dania głównego.