Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z dyni i jabłka to bardzo smaczny i łatwy do przygotowania dodatek do dania z mięsem. Polecam.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 168
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1889
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14690
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19728
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 168
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1889
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14690
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19728
Składniki
Por pokroić w pół krążki, wymieszać z odrobiną soli, gdy puści sok, odcisnąć. Dynię i marchewkę obrać, z dyni usunąć miąższ z pestkami, zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Obrane jabłko bez nasion drobno posiekać, skropić sokiem z cytryny. Wszystkie przygotowane składniki włożyć do miski.
Połączyć z majonezem, doprawić do smaku solą i pieprzem i sokiem z cytryny, wymieszać. Przed podaniem posypać pestkami granatu.