Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z dyni i jabłka to bardzo smaczny i łatwy do przygotowania dodatek do dania z mięsem. Polecam.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3833
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 632
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3830
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 398
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 755
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3833
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 632
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3830
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 398
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 755
Składniki
Por pokroić w pół krążki, wymieszać z odrobiną soli, gdy puści sok, odcisnąć. Dynię i marchewkę obrać, z dyni usunąć miąższ z pestkami, zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Obrane jabłko bez nasion drobno posiekać, skropić sokiem z cytryny. Wszystkie przygotowane składniki włożyć do miski.
Połączyć z majonezem, doprawić do smaku solą i pieprzem i sokiem z cytryny, wymieszać. Przed podaniem posypać pestkami granatu.