Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, smaczna surówka z kapusty pekińskiej, fajny dodatek do ziemniaczków i mięsa.
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3757
Łosoś to ryba, która cieszy się dużą popularnością ze względu na swój delikat...
Odsłon: 179
Roladki z udek kurczaka to eleganckie i aromatyczne danie, które świetnie spr...
Odsłon: 1312
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3757
Łosoś to ryba, która cieszy się dużą popularnością ze względu na swój delikat...
Odsłon: 179
Roladki z udek kurczaka to eleganckie i aromatyczne danie, które świetnie spr...
Odsłon: 1312
Składniki
Kapustę umyć i poszatkować. Jabłko umyć, marchewkę obrać, zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Kapustę, marchewkę, jabłko wymieszać z majonezem, doprawić solą i pieprzem, posypać natką pietruszki.