Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, smaczna surówka z kapusty pekińskiej, fajny dodatek do ziemniaczków i mięsa.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8420
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8420
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Składniki
Kapustę umyć i poszatkować. Jabłko umyć, marchewkę obrać, zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Kapustę, marchewkę, jabłko wymieszać z majonezem, doprawić solą i pieprzem, posypać natką pietruszki.