Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała zarówno do dań mięsnych jak i do ryb, polecam:)
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326840
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12139
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17074
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326840
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12139
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17074
Składniki
Kapustę siekamy, wkładamy do miski i obsypujemy odrobiną soli, mieszamy i przykrywamy. Odstawiamy kapustę na 30 minut, aby zmiękła. W tym czasie obieramy marchew, ogórki i jabłko. Wszystko ścieramy na tarce o grubych oczkach. Pora kroimy w półplasterki. Wszystkie składniki sosu mieszamy i odstawiamy na 10 minut. Następnie warzywa z jabłkiem dodajemy do kapusty, mieszamy. Zalewamy sosem i ponownie mieszamy. Smacznego:)