Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała zarówno do dań mięsnych jak i do ryb, polecam:)
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1798
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1171
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2259
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1798
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1171
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2259
Składniki
Kapustę siekamy, wkładamy do miski i obsypujemy odrobiną soli, mieszamy i przykrywamy. Odstawiamy kapustę na 30 minut, aby zmiękła. W tym czasie obieramy marchew, ogórki i jabłko. Wszystko ścieramy na tarce o grubych oczkach. Pora kroimy w półplasterki. Wszystkie składniki sosu mieszamy i odstawiamy na 10 minut. Następnie warzywa z jabłkiem dodajemy do kapusty, mieszamy. Zalewamy sosem i ponownie mieszamy. Smacznego:)