Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna surówka ,przepis pochodzi z 1930 roku ,smaczny i aktualny do dziś.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2399
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5088
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 157
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2399
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5088
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 157
Składniki
Kapustę kiszoną posiekałem ,starłem marchew (jak jest jej dużo w kapuście ,to nie trzeba) ,wymieszałem z oliwą i cukrem. Do smaku doprawiłem solą ,posypałem posiekanym szczypiorkiem.