Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tę surówkę pamiętam sprzed wielu lat. Nie mogę pamiętać gdzie taką jadłam, ale zawsze jest ratunkiem, kiedy trzeba zrobić coś szybko i smacznie.
Deska i nóż do krojenia, salaterka
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3787
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 625
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3816
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 387
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 719
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3787
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 625
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3816
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 387
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 719
Składniki
Ogórki oraz cebulę pokroić w plasterki, posypać pieprzem.
Składniki skropić oliwą z oliwek i dobrze wymieszać. Podawać do dań mięsnych albo o dosyć niewyraźnym smaku ,aby dodać ostrości lub wyrazistości do głównej potrawy.