Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam bardzo prostą, szybką w wykonaniu a za razem bardzo smaczną surówkę z kapusty pekińskiej. Surówka jest jedną z najbardziej lubianych surówek do obiadu w mojej rodzinie.
szklana salaterka,
Te wrapy są idealnym rozwiązaniem obiadowym nawet dla niejadków! Bo kto nie l...
Odsłon: 110
A dziś na śniadanie pyszny omlet.
Odsłon: 914
Te wrapy są idealnym rozwiązaniem obiadowym nawet dla niejadków! Bo kto nie l...
Odsłon: 110
A dziś na śniadanie pyszny omlet.
Odsłon: 914
Składniki
Kapustę obrać z wierzchnich liści przeciąć na pół a następnie na ćwiartki. Każdą ćwiartkę drobno pokroić a następnie sparzyć gorącą wodą i odsączyć na sicie. Marchewkę obrać, opłukać zetrzeć na tarce grube oczka. Cebule obrać, a następnie pokroić w pół księżyce. Wszystkie składniki połączyć razem dodać opłukaną posiekaną natkę pietruszki, sól i pieprz do smaku. Śmietanę wymieszać z majonezem oraz jogurtem naturalnym (gęstym) wlać do surówki i delikatnie wymieszać do połączenia składników. Podawać w szklanej salaterce przyozdobić natką pietruszki i marchewką.