Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam bardzo prostą, szybką w wykonaniu a za razem bardzo smaczną surówkę z kapusty pekińskiej. Surówka jest jedną z najbardziej lubianych surówek do obiadu w mojej rodzinie.
szklana salaterka,
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3770
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3812
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 712
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3770
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3812
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 712
Składniki
Kapustę obrać z wierzchnich liści przeciąć na pół a następnie na ćwiartki. Każdą ćwiartkę drobno pokroić a następnie sparzyć gorącą wodą i odsączyć na sicie. Marchewkę obrać, opłukać zetrzeć na tarce grube oczka. Cebule obrać, a następnie pokroić w pół księżyce. Wszystkie składniki połączyć razem dodać opłukaną posiekaną natkę pietruszki, sól i pieprz do smaku. Śmietanę wymieszać z majonezem oraz jogurtem naturalnym (gęstym) wlać do surówki i delikatnie wymieszać do połączenia składników. Podawać w szklanej salaterce przyozdobić natką pietruszki i marchewką.