Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, smaczna i prosta surówka. Idealna do dań mięsnych.
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6969
Polecam.
Odsłon: 118
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5282
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2420
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6969
Polecam.
Odsłon: 118
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5282
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2420
Składniki
Pory oczyść, umyj i pozostaw jasną część, następnie pokrój w cienkie talarki, dodaj sól i odstaw na 30 minut
Następnie lekko odciśnij, dodaj sok z cytryny i oliwę, dopraw do smaku solą i cukrem. Wymieszaj.
Na koniec dodaj pokrojony koperek. Smacznego.