Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do przygotowania surówki z ogórka potrzebne są proste i niedrogie składniki, które z pewnością znajdziesz w swoich kuchennych szafkach. Będzie znakomitym dodatkiem do obiadu, sprawdzi się również do mięsnych dań z grilla.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11024
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6322
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5404
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13287
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5049
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11024
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6322
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5404
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13287
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5049
Składniki
Ogórka dokładnie umyj i osusz, pokrój na bardzo cienkie plasterki.
Czerwoną cebulę poszatkuj w pióra.
Do małego słoiczka wlej ocet, dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, łyżeczkę miodu i dopraw do smaku. Zamknij i wstrząśnij nim kilkukrotnie, aby składniki się wymieszały.
W salaterce umieść ogórka oraz cebulę, polej dressingiem i bardzo delikatnie pomieszaj.