Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do przygotowania surówki z ogórka potrzebne są proste i niedrogie składniki, które z pewnością znajdziesz w swoich kuchennych szafkach. Będzie znakomitym dodatkiem do obiadu, sprawdzi się również do mięsnych dań z grilla.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 67
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 67
Składniki
Ogórka dokładnie umyj i osusz, pokrój na bardzo cienkie plasterki.
Czerwoną cebulę poszatkuj w pióra.
Do małego słoiczka wlej ocet, dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, łyżeczkę miodu i dopraw do smaku. Zamknij i wstrząśnij nim kilkukrotnie, aby składniki się wymieszały.
W salaterce umieść ogórka oraz cebulę, polej dressingiem i bardzo delikatnie pomieszaj.