Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma to jak domowy syrop. Polecam.
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 393
Bardzo proste i szybkie w przygotowaniu ciasto. Wystarczy połączyć ze sobą ws...
Odsłon: 2917
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 393
Bardzo proste i szybkie w przygotowaniu ciasto. Wystarczy połączyć ze sobą ws...
Odsłon: 2917
Składniki
Cebulę kroimy w kostkę lub piórka (żeby było szybciej), wrzucamy do garnuszka, zasypujemy cukrem, mieszamy. Garnuszek nakrywamy talerzykiem, odstawiamy w ciepłe miejsce, np. parapet okienny. Następnego dnia cebula powinna już puścić dużo soku, mieszamy wówczas zawartość naszego garnuszka i odstawiamy jeszcze na dobę. Po tym czasie zlewamy gotowy syrop.