Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma to jak domowy syrop. Polecam.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1076
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 3001
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1076
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 3001
Składniki
Cebulę kroimy w kostkę lub piórka (żeby było szybciej), wrzucamy do garnuszka, zasypujemy cukrem, mieszamy. Garnuszek nakrywamy talerzykiem, odstawiamy w ciepłe miejsce, np. parapet okienny. Następnego dnia cebula powinna już puścić dużo soku, mieszamy wówczas zawartość naszego garnuszka i odstawiamy jeszcze na dobę. Po tym czasie zlewamy gotowy syrop.