Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie mogłam się oprzeć. Świeży majowy szczaw najlepszy. Do tego po garści orzechów, pestek dyni i ..........
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457040
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1276
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2144
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 525
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457040
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1276
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2144
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 525
Składniki
Szczaw przebieramy myjemy i dokładnie osuszamy. Czosnek obieramy. Wrzucamy do blendera. Dorzucamy orzechy i pestki dyni, ścieramy parmezan dodajemy do reszty. Zaczynamy blendować powoli wlewając oliwę. Uzyskujemy odpowiednią dla nas konsystencję. W razie potrzeby doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z ulubionym makaronem.