Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie mogłam się oprzeć. Świeży majowy szczaw najlepszy. Do tego po garści orzechów, pestek dyni i ..........
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3989
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 1056
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 237
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34252
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 579
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3989
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 1056
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 237
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34252
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 579
Składniki
Szczaw przebieramy myjemy i dokładnie osuszamy. Czosnek obieramy. Wrzucamy do blendera. Dorzucamy orzechy i pestki dyni, ścieramy parmezan dodajemy do reszty. Zaczynamy blendować powoli wlewając oliwę. Uzyskujemy odpowiednią dla nas konsystencję. W razie potrzeby doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z ulubionym makaronem.