Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie mogłam się oprzeć. Świeży majowy szczaw najlepszy. Do tego po garści orzechów, pestek dyni i ..........
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4468
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 5949
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2989
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 508
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4468
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 5949
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2989
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 508
Składniki
Szczaw przebieramy myjemy i dokładnie osuszamy. Czosnek obieramy. Wrzucamy do blendera. Dorzucamy orzechy i pestki dyni, ścieramy parmezan dodajemy do reszty. Zaczynamy blendować powoli wlewając oliwę. Uzyskujemy odpowiednią dla nas konsystencję. W razie potrzeby doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z ulubionym makaronem.