Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ach, pyszne to bylo :-) Pojadlo si,e oj pojadlo :-P
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6075
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1852
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6075
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1852
 
         
         
                Składniki
Z fasoli odcinamy konce, gotujemy al´dente w osolonej wodzie. Na patelni rozgrzewamy maslo, wyciagamy fasole z wody, oproszamy pieprzem, przyprawa warzywna z sola oraz spora iloscia czosnku granulowanego. Posypjemy bulka tarta i delikatnie obsmazamy, przewracajac dwoma widelcami na druga strone. Fasolka jest dosc slodka, jednak z dodanymi skladnikami smakuje wybornie.