Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ach, pyszne to bylo :-) Pojadlo si,e oj pojadlo :-P
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2476
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3407
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1482
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2193
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2476
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3407
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1482
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2193
Składniki
Z fasoli odcinamy konce, gotujemy al´dente w osolonej wodzie. Na patelni rozgrzewamy maslo, wyciagamy fasole z wody, oproszamy pieprzem, przyprawa warzywna z sola oraz spora iloscia czosnku granulowanego. Posypjemy bulka tarta i delikatnie obsmazamy, przewracajac dwoma widelcami na druga strone. Fasolka jest dosc slodka, jednak z dodanymi skladnikami smakuje wybornie.