Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ach, pyszne to bylo :-) Pojadlo si,e oj pojadlo :-P
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1221
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 423
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1299
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1221
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 423
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1299
Składniki
Z fasoli odcinamy konce, gotujemy al´dente w osolonej wodzie. Na patelni rozgrzewamy maslo, wyciagamy fasole z wody, oproszamy pieprzem, przyprawa warzywna z sola oraz spora iloscia czosnku granulowanego. Posypjemy bulka tarta i delikatnie obsmazamy, przewracajac dwoma widelcami na druga strone. Fasolka jest dosc slodka, jednak z dodanymi skladnikami smakuje wybornie.