Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w przygotowaniu i bardzo smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem ogórka, pomidora i papryki idealna do różnych dań i grilla.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8706
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 613
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8706
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 613
Składniki
Kapustę pekińską pokrój w paski. Ogórka , pomidora i paprykę umyj , osusz i pokrój w paski lub kostkę. Wszystkie warzywa połącz ze sobą.
Wszystkie składniki na sos połącz ze sobą dodaj do warzyw i dokładnie wymieszaj.
Surówkę wstaw do lodówki na około 30 minut żeby smaki się połączyły. Smacznego.