Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w przygotowaniu i bardzo smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem ogórka, pomidora i papryki idealna do różnych dań i grilla.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113062
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 585
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113062
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 585
Składniki
Kapustę pekińską pokrój w paski. Ogórka , pomidora i paprykę umyj , osusz i pokrój w paski lub kostkę. Wszystkie warzywa połącz ze sobą.
Wszystkie składniki na sos połącz ze sobą dodaj do warzyw i dokładnie wymieszaj.
Surówkę wstaw do lodówki na około 30 minut żeby smaki się połączyły. Smacznego.