Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pogoda raz taka,a za chwilę inna.Aby wzmocnić odporność w domu zrobiłam szybki syropek.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11961
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16479
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5299
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11961
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16479
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5299
Składniki
Cebulę kroję w bardzo drobną kostkę wkładam do słoika.Dodaję miód,wodę i sok z cytryny.Mieszam energicznie aż do rozpuszczenia miodu.Podaję po jadnej łyżce raz dziennie.Nadaje się do podania zaraz po przygotowaniu.