Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawa i zdecydowanie zdrowsza alternatywa dla makaronu. Przepis pochodzi z 421. odcinka programu "Ewa Gotuje"
Domowe wafle do deser mojego dzieciństwa z masą orzechową, dżemem z czarnej p...
Odsłon: 26
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 46
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 44
Przełożony powidłami piernik kasztelański to szybki w przygotowaniu wariant ś...
Odsłon: 2529
Domowe wafle do deser mojego dzieciństwa z masą orzechową, dżemem z czarnej p...
Odsłon: 26
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 46
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 44
Przełożony powidłami piernik kasztelański to szybki w przygotowaniu wariant ś...
Odsłon: 2529
Składniki
Marchewki obrać i pokroić na wstążki – obieraczką do warzyw lub mikserem wyposażonym w specjalną końcówkę.
Zblanszować. Przełożyć na talerz. Podawać z domowym sosem pesto, wiórkami parmezanu i bazylią.