Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne!! Beda wspanialym dodatkiem do obiadu - do pieczonego miesa i koniecznie w towarzystwie ziemniaczkow puree.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7886
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1135
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13654
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7886
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1135
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13654
Składniki
Ogorek myjemy, obieramy, scieramy na duzych oczkach. Nie odstawiamy i nie odlewamy soku. natychmiast dodajemy czosnek drobno pokrojony (uzylam krajarki do warzyw), dodajemy sol i pieprz, smietane, dokladnie mieszamy i gotowe do spozycia. Sa to najlepsze tzatziki, jakie do tej pory jadlam. Wraz z kwasna, gesta smietanka smakuja po prostu wybornie, a spozywane z ziemniaczkami puree - wspaniale. Jako dodatek do grillowanego kurczaka, lub pieczonych mies sparawdza sie znakomicie. Polecam na obiadek - nie tylko do grilla.