Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uzależniająca pasta na kanapki z tuńczykiem, jajkami i papryką. Można ją jeść niemal codziennie. Świetnie sprawdzi się jako urozmaicenie śniadań, czy kolacji. Jej przygotowanie zajmie Wam zaledwie kwadrans.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10599
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4774
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 854
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9011
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1325
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10599
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4774
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 854
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9011
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1325
Składniki
Jajka ugotuj na twardo (przez 10 minut we wrzącej wodzie). Ugotowane jajka ostudź, obierz i pokrój w kostkę.
Paprykę pokrój w kostkę. Szczypiorek drobno posiekaj. Twaróg rozgnieć widelcem. Tuńczyka odsącz z zalewy. Składniki połącz w misce, dodaj pokrojone jajka.
Przygotuj sos. Majonez połącz z koncentratem pomidorowym, musztardą i przyprawami. Składniki wymieszaj. Gotowy sos dodaj do pasty kanapkowej.
Pastę kanapkową wymieszaj z sosem, serwuj na grzankach lub świeżym chrupiącym pieczywie. Smacznego!