Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uzależniająca pasta na kanapki z tuńczykiem, jajkami i papryką. Można ją jeść niemal codziennie. Świetnie sprawdzi się jako urozmaicenie śniadań, czy kolacji. Jej przygotowanie zajmie Wam zaledwie kwadrans.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 188
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 389
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1796
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3374
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26905
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 188
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 389
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1796
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3374
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26905
Składniki
Jajka ugotuj na twardo (przez 10 minut we wrzącej wodzie). Ugotowane jajka ostudź, obierz i pokrój w kostkę.
Paprykę pokrój w kostkę. Szczypiorek drobno posiekaj. Twaróg rozgnieć widelcem. Tuńczyka odsącz z zalewy. Składniki połącz w misce, dodaj pokrojone jajka.
Przygotuj sos. Majonez połącz z koncentratem pomidorowym, musztardą i przyprawami. Składniki wymieszaj. Gotowy sos dodaj do pasty kanapkowej.
Pastę kanapkową wymieszaj z sosem, serwuj na grzankach lub świeżym chrupiącym pieczywie. Smacznego!