Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie kuchni wegańskiej. Polecam każdemu, niezależnie od upodobań kulinarnych.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 933
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4563
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1193
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 533
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 933
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4563
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1193
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 533
Składniki
Cebulę obrać, poszatkować i zeszklić na oliwce. Jabłko obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach i dodać do cebuli. Chwilę poddusić (2 min.). Dodać wszystkie przyprawy. Suszone pomidory, drobno pokroić. Soczewicę odcedzić. Wszystko razem połączyć i zmiksować. Podgrzewać na małym ogniu, mieszając ok. 2 minuty. Pasta jest doskonała na kanapki, krakersy i można również zajadać samą. Smacznego :)