Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie kuchni wegańskiej. Polecam każdemu, niezależnie od upodobań kulinarnych.
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 59
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 75
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 158
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 59
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 75
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 158
Składniki
Cebulę obrać, poszatkować i zeszklić na oliwce. Jabłko obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach i dodać do cebuli. Chwilę poddusić (2 min.). Dodać wszystkie przyprawy. Suszone pomidory, drobno pokroić. Soczewicę odcedzić. Wszystko razem połączyć i zmiksować. Podgrzewać na małym ogniu, mieszając ok. 2 minuty. Pasta jest doskonała na kanapki, krakersy i można również zajadać samą. Smacznego :)