Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie kuchni wegańskiej. Polecam każdemu, niezależnie od upodobań kulinarnych.
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 148
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 52
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 84
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 148
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 52
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 84
Składniki
Cebulę obrać, poszatkować i zeszklić na oliwce. Jabłko obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach i dodać do cebuli. Chwilę poddusić (2 min.). Dodać wszystkie przyprawy. Suszone pomidory, drobno pokroić. Soczewicę odcedzić. Wszystko razem połączyć i zmiksować. Podgrzewać na małym ogniu, mieszając ok. 2 minuty. Pasta jest doskonała na kanapki, krakersy i można również zajadać samą. Smacznego :)