Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie kuchni wegańskiej. Polecam każdemu, niezależnie od upodobań kulinarnych.
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 7035
Polecam.
Odsłon: 152
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5392
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2637
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 7035
Polecam.
Odsłon: 152
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5392
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2637
Składniki
Cebulę obrać, poszatkować i zeszklić na oliwce. Jabłko obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach i dodać do cebuli. Chwilę poddusić (2 min.). Dodać wszystkie przyprawy. Suszone pomidory, drobno pokroić. Soczewicę odcedzić. Wszystko razem połączyć i zmiksować. Podgrzewać na małym ogniu, mieszając ok. 2 minuty. Pasta jest doskonała na kanapki, krakersy i można również zajadać samą. Smacznego :)