Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super dodatek do mięs i wędlin na świąteczny stół.
Wilgotne, mocno czekoladowe i bajecznie proste do zrobienia - to ciasto na Wi...
Odsłon: 58
Surówka bardzo prosta w przygotowaniu, z niewielu składników, ale smaczna jak...
Odsłon: 161
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17385
Egzotyczne połączenie smaków. Soczysty kawałek łososia z karmelizowanym anana...
Odsłon: 356
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 5395
Wilgotne, mocno czekoladowe i bajecznie proste do zrobienia - to ciasto na Wi...
Odsłon: 58
Surówka bardzo prosta w przygotowaniu, z niewielu składników, ale smaczna jak...
Odsłon: 161
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17385
Egzotyczne połączenie smaków. Soczysty kawałek łososia z karmelizowanym anana...
Odsłon: 356
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 5395
Składniki
Wykonanie: Czosnek obrać, drobno posiekać, połączyć z chrzanem, łyżką soku z cytryny i wymieszać. Przełożyć do słoiczka, zakręcić i wstawić do lodówki na noc. Jabłka obrać, zetrzeć, skropić sokiem z cytryny i polać miodem. Następnie połączyć ze schłodzonym chrzanem, doprawić szczyptą soli i podawać do wielkanocnych wędlin.