Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super dodatek do mięs i wędlin na świąteczny stół.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 960
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4757
Prosta sałatka, która sprawdzi się jako śnaidanie z dodatkiem grzanki, jako p...
Odsłon: 3260
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 960
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4757
Prosta sałatka, która sprawdzi się jako śnaidanie z dodatkiem grzanki, jako p...
Odsłon: 3260
Składniki
Wykonanie: Czosnek obrać, drobno posiekać, połączyć z chrzanem, łyżką soku z cytryny i wymieszać. Przełożyć do słoiczka, zakręcić i wstawić do lodówki na noc. Jabłka obrać, zetrzeć, skropić sokiem z cytryny i polać miodem. Następnie połączyć ze schłodzonym chrzanem, doprawić szczyptą soli i podawać do wielkanocnych wędlin.