Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 1691
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 754
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 720
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 1691
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 754
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 720
Składniki
Warzywa pokrojone w centymetrowe plastry i dodatki zalewa się osoloną wodą. Najlepiej je czymś przycisnąć aby nie wypływały. Po tygodniu barszcz powinien mocno naciągnąć i być mocno kwaśny. Warzywa można kolejny raz zalać połową ilością wody z nowymi dodatkami. Zakwas najlepiej przechowywać w lodówce, można go podpijać na świeżo lub wykorzystać do barszczów. Smacznego :)