Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 867
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5905
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9734
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 867
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5905
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9734
Składniki
Warzywa pokrojone w centymetrowe plastry i dodatki zalewa się osoloną wodą. Najlepiej je czymś przycisnąć aby nie wypływały. Po tygodniu barszcz powinien mocno naciągnąć i być mocno kwaśny. Warzywa można kolejny raz zalać połową ilością wody z nowymi dodatkami. Zakwas najlepiej przechowywać w lodówce, można go podpijać na świeżo lub wykorzystać do barszczów. Smacznego :)