Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny dodatek do obiadu.
Pełna witamin i minerałów czerwona kapusta niech będzie częstym gościem naszy...
Odsłon: 57
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 93
Nasz klasyczny dodatek do obiadu podany w nieco bardziej fikuśnym wydaniu. Zi...
Odsłon: 68
Pełna witamin i minerałów czerwona kapusta niech będzie częstym gościem naszy...
Odsłon: 57
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 93
Nasz klasyczny dodatek do obiadu podany w nieco bardziej fikuśnym wydaniu. Zi...
Odsłon: 68
Składniki
Wykonanie: Kaszę ugotować w litrze wody z dodatkiem soli do smaku i połowy masła. Foremkę posmarować tłuszczem i układać warstwami kaszę z żółtym serem. Całość polać stopionym masłem i zapiec w piekarniku w temperaturze 170 stopni przez około 20-25 minut. Podawać jako dodatek do mięs.