Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny dodatek do obiadu.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1728
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1525
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1488
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1786
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1728
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1525
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1488
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1786
Składniki
Wykonanie: Kaszę ugotować w litrze wody z dodatkiem soli do smaku i połowy masła. Foremkę posmarować tłuszczem i układać warstwami kaszę z żółtym serem. Całość polać stopionym masłem i zapiec w piekarniku w temperaturze 170 stopni przez około 20-25 minut. Podawać jako dodatek do mięs.