Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy znudziły się Wam tradycyjne ziemniaki proponuję faszerowane to świetne danie na co dzień, jak i na bardziej wystawne przyjęcie.
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 62
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 61
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 198
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11033
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 62
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 61
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 198
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11033
Składniki
1. Ziemniaki myjemy i gotujemy w mundurkach
2. Po ugotowaniu obieramy, kroimy na pół i łyżką wydrążamy część miąższu aby powstały miseczki.
3. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę i przesmażamy na patelni na rozgrzanym oleju. 4. Do cebuli dodajmy pokrojone pieczarki, przyprawiamy pieprzem oraz solą.
5. Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach. 6. Pieczarki mieszamy z serem.
7. Ziemniaki układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i solimy.
8. Miseczki napełniamy farszem.
9. Zapiekamy 30 minut w 180˚C. 10. Ziemniaki gotowe. 11. Smacznego.