Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Często zdarza się, że ugotujemy na obiad za dużo ziemniaków. Co wtedy z nimi zrobić, wyrzucić? Nie! Kolejny raz odsmażać? Nie! Upieczone w przyprawach zyskują nowego życia i nowego smaku:). Zachęcam do stworzenia swojej kompozycji smakowej lub zainspirowania się moją.
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23018
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 938
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104821
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 402
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23018
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 938
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104821
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 402
Składniki
Ziemniaki obieramy, kroimy na kawałki, gotujemy do miękkości, odcedzamy.
Przyprawy i olej mieszamy ze sobą. Mieszamy z ziemniakami, przekładamy do naczynia żaroodpornego. Zapiekamy w temperaturze 200 stopni przez 30 minut.