Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie na kolację..
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5681
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1145
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12272
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5178
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1562
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5681
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1145
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12272
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5178
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1562
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, pokroić w cienkie plasterki i posypać kminkiem. Rozgrzać tłuszcz na patelni, włożyć ziemniaki, posolić i smażyć na wolnym ogniu. Następnie na pół miękkie ziemniaki posypać starty serem, nakryć przykrywką i dosmażyć do miękkości, podawać z kefirem.