Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekane ziemniaczki są najlepsze.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8529
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7012
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4770
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327453
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8529
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7012
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4770
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327453
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki umyć i upiec w łupinach w temperaturze 200 stopni przez 60 minut. Następnie obrać, ściąć z każdego ziemniaka wieczko, wydrążyć miąższ i utrzeć z masłem, dodać jajko, śmietanę, przyprawić do smaku i wymieszać na gładką masę. Przygotowanym farszem wypełnić ponownie ziemniaki, posypać serem, przełożyć do naczynia żaroodpornego i zapiec złociście w temperaturze 200 stopni przez 15-20 minut.