Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To pyszna i ciekawa alternatywa dla tradycyjnego, zwykłego puree. To delikatne, wręcz rozpływa się w ustach, ziemniaki połączone z czosnkiem i szpinakiem. Jest pysznie i prosto.
Zestaw na chłodne dni - książka, kocyk i herbatka. To jest przepis na herbat...
Odsłon: 104
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2737
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2423
Zestaw na chłodne dni - książka, kocyk i herbatka. To jest przepis na herbat...
Odsłon: 104
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2737
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2423
Składniki
Obrane ziemniaki ugotować w osolonej wodzie. Odcedzić i przecisnąć przez praskę. Na patelni rozgrzać oliwę i podsmażyć na niej przeciśnięty przez praskę czosnek. Dodać liście szpinaku, smażyć. Kiedy zmiękną szpinak przełożyć do ziemniaków, wymieszać łyżką. Doprawić solą z pieprzem i dobrze wymieszać.