Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To pyszna i ciekawa alternatywa dla tradycyjnego, zwykłego puree. To delikatne, wręcz rozpływa się w ustach, ziemniaki połączone z czosnkiem i szpinakiem. Jest pysznie i prosto.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44643
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182078
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 237
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44643
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182078
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 237
Składniki
Obrane ziemniaki ugotować w osolonej wodzie. Odcedzić i przecisnąć przez praskę. Na patelni rozgrzać oliwę i podsmażyć na niej przeciśnięty przez praskę czosnek. Dodać liście szpinaku, smażyć. Kiedy zmiękną szpinak przełożyć do ziemniaków, wymieszać łyżką. Doprawić solą z pieprzem i dobrze wymieszać.