Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11025
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6325
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5404
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13289
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5049
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11025
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6325
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5404
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13289
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5049
Składniki
Mleko przelać do rondelka i dobrze zagrzać. Dodać połamaną czekoladę i mieszać aż się całkowicie rozpuści. Jeśli jest taka potrzeba to podgrzać. Wystudzić. Dodawać małymi porcjami alkohol i mieszać. Można mieszać mikserem. Likier gotowy. Przelać do karafki. Można od razu podawać, ale jednak najlepszy jest jak troszkę postoi i smaki się połączą. Smacznego.