Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414136
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2241
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414136
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2241
Składniki
Mleko przelać do rondelka i dobrze zagrzać. Dodać połamaną czekoladę i mieszać aż się całkowicie rozpuści. Jeśli jest taka potrzeba to podgrzać. Wystudzić. Dodawać małymi porcjami alkohol i mieszać. Można mieszać mikserem. Likier gotowy. Przelać do karafki. Można od razu podawać, ale jednak najlepszy jest jak troszkę postoi i smaki się połączą. Smacznego.