Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Energetyki przygotowane w domu ugaszą pragnienie i dodadzą energii. Są nie tylko smaczne, ale i bardzo zdrowe. Można je przygotować w kilka chwil.
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18469
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7051
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30613
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29354
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18469
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7051
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30613
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29354
Składniki
Sok z cytryny wlewamy do dzbanka, dodajemy plasterki imbiru. Mieszamy by składniki dobrze się połączyły. Dosładzamy miodem według uznania. Odstawiamy na 1-2 godziny, po czym napój jest gotowy do spożycia. Przechowujemy go w lodówce.