Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żeby sobie trochę poprawić humor i rozgrzać w coraz chłodniejsze wieczory polecam gorącą czekoladę. Taką porą nie liczą się kalorie, więc można się nią delektować bez wyrzutów sumienia.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11874
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16146
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5123
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11874
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16146
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5123
Składniki
Mleko zagotować. Zmniejszyć gaz i dodać połamaną na drobne kawałki czekoladę. Gdy czekolada się rozpuści dodać kakao. W razie potrzeby można dosłodzić cukrem pudrem. Wymieszać, a gdy napój osiągnie pożądaną temperaturę, zdjąć z ognia, rozlać do kubeczków i podać do picia. Można udekorować spienionym mlekiem lub bitą śmietaną.