Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna gorąca czekolada z dodatkiem puree z dyni. Ten prosty przepis to hit tej jesieni! Bez dodatku białego cukru i innych szkodliwych składników!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7882
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1118
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13650
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7882
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1118
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13650
Składniki
Kawałek wydrążonej dyni układamy skórą do dołu na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy przez 40 minut w 180 stopniach z termoobiegiem.
Upieczoną dynię obieramy ze skóry i blendujemy na puree.
W gorącym mleku rozpuszczamy czekoladę. Następnie dodajemy kakao, imbir, cynamon i puree z dyni. Blendujemy. Napój podajemy od razu po przygotowaniu. Na zdrowie.