Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na jesienno-zimowe wieczory polecam aromatyczne grzane wino. Z plastrami pomarańczy, goździkami, cynamonem - fantastycznie rozgrzewa.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7899
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 307
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3143
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7899
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 307
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3143
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Składniki
Pomarańczę obrać, pokroić w plastry. Wino przelać do garnka. Dodać plastry pomarańczy ( 2 można zostawić do dekoracji), goździki, cynamon i miód. Podgrzewać kilka minut aż wino zrobi się gorące, ale nie gotować. Przelać do filiżanek, podawać od razu :)