Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kawa mrożona w upalne dni zastępuje zwykłą kawę. Warto szukać nowych pomysłów i eksperymentować z nowymi opcjami. A to wynik jednego z eksperymentów – wyśmienita kawa kokosowa z mlekiem kokosowym.
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 28
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2273
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 165
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 28
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2273
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 165
Składniki
Kawę słodzimy do smaku. Wystudzoną kawę wlewamy do blendera z funkcją kruszenia lodu (lub do shakera czy słoika, który szczelnie zamkniemy i będziemy energicznie potrząsać aż do uzyskania piany). Wrzucamy lód, dodajemy mleko kokosowe i mieszamy. Przelewam do szklanki, dodajemy ulubione lody (możemy je pominąć) i dekorujemy wiórkami kokosowymi.