Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kawa mrożona w upalne dni zastępuje zwykłą kawę. Warto szukać nowych pomysłów i eksperymentować z nowymi opcjami. A to wynik jednego z eksperymentów – wyśmienita kawa kokosowa z mlekiem kokosowym.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 192
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20165
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 192
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20165
Składniki
Kawę słodzimy do smaku. Wystudzoną kawę wlewamy do blendera z funkcją kruszenia lodu (lub do shakera czy słoika, który szczelnie zamkniemy i będziemy energicznie potrząsać aż do uzyskania piany). Wrzucamy lód, dodajemy mleko kokosowe i mieszamy. Przelewam do szklanki, dodajemy ulubione lody (możemy je pominąć) i dekorujemy wiórkami kokosowymi.