Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy napój na bazie czarnych porzeczek, z dodatkiem aromatycznego imbiru.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 89
Dziś do pracy.
Odsłon: 114
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 126
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15389
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 302
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 89
Dziś do pracy.
Odsłon: 114
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 126
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15389
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 302
Składniki
Porzeczki obieramy z gałązek, płuczemy. Banany obieramy ze skórki, kroimy na kawałki. Owoce wrzucamy do blendera, dodajemy obrany imbir, wlewamy jogurt i miód. Wszystkie składniki blendujemy do uzyskania napoju o jednolitej konsystencji. Gotowy koktajl przelewamy do szklanek, schładzamy przez kilka minut w lodówce. Smacznego.