Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy jest sezon to truskawki mogę jeść je na okrogłą, chyba nigdy mi się nie znudzą. W tym roku najczęściej z nich robię koktajle. Ostatnio urozmaiciłam je co nie co, dodając parę listków mięty. Bardzo prosty dodatek, który sprawił, że koktajl zyskał dużo więcej charakteru i orzeźwienia. Zapraszam!
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 11953
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 830
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 107
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2871
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 11953
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 830
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 107
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2871
Składniki
Truskawki i mięte dokładnie umyć. Truskawki obrać z szypułek. Następnie truskawki zmiksować z mlekiem, miętą i cukrem.
Smacznego :)
:)
:)