Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy jest sezon to truskawki mogę jeść je na okrogłą, chyba nigdy mi się nie znudzą. W tym roku najczęściej z nich robię koktajle. Ostatnio urozmaiciłam je co nie co, dodając parę listków mięty. Bardzo prosty dodatek, który sprawił, że koktajl zyskał dużo więcej charakteru i orzeźwienia. Zapraszam!
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 145
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1849
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14554
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19616
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 145
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1849
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14554
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19616
Składniki
Truskawki i mięte dokładnie umyć. Truskawki obrać z szypułek. Następnie truskawki zmiksować z mlekiem, miętą i cukrem.
Smacznego :)
:)
:)