Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy napój z fermentowanej herbaty, wzmacniający odporność i usprawniający trawienie. Przepis pochodzi z 409. odcinka programu "Ewa Gotuje"
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 245
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 176
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 245
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 176
Składniki
Herbatę zaparzyć. Posłodzić i wystudzić. Dolać wodę (tak, by otrzymać ok. 3 ½ l napoju). Włożyć kombuchę. Przykryć wyjałowioną ściereczką, spiąć gumką i odstawić na 7-14 dni. Po tym czasie przelać do butelek.