Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy napój z fermentowanej herbaty, wzmacniający odporność i usprawniający trawienie. Przepis pochodzi z 409. odcinka programu "Ewa Gotuje"
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1697
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17874
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1927
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1697
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17874
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1927
Składniki
Herbatę zaparzyć. Posłodzić i wystudzić. Dolać wodę (tak, by otrzymać ok. 3 ½ l napoju). Włożyć kombuchę. Przykryć wyjałowioną ściereczką, spiąć gumką i odstawić na 7-14 dni. Po tym czasie przelać do butelek.