Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy napój z fermentowanej herbaty, wzmacniający odporność i usprawniający trawienie. Przepis pochodzi z 409. odcinka programu "Ewa Gotuje"
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 65
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 74
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 65
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 74
Składniki
Herbatę zaparzyć. Posłodzić i wystudzić. Dolać wodę (tak, by otrzymać ok. 3 ½ l napoju). Włożyć kombuchę. Przykryć wyjałowioną ściereczką, spiąć gumką i odstawić na 7-14 dni. Po tym czasie przelać do butelek.