Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy napój z fermentowanej herbaty, wzmacniający odporność i usprawniający trawienie. Przepis pochodzi z 409. odcinka programu "Ewa Gotuje"
Pyszne szybkie danie, smakuje wyśmienicie, szybko znika z talerza. Bardzo lub...
Odsłon: 87
Moim bliskim tak posmakowało że robię je dość często. Dzisiaj przygotowałam w...
Odsłon: 103
Pierwszy raz jadłam je będąc na koloni na Węgrzech wiele lat temu, a później...
Odsłon: 77
Pleśniak (lub skubaniec) to pyszne ciasto bardzo bogate w różnego rodzaju kol...
Odsłon: 627
Pyszne szybkie danie, smakuje wyśmienicie, szybko znika z talerza. Bardzo lub...
Odsłon: 87
Moim bliskim tak posmakowało że robię je dość często. Dzisiaj przygotowałam w...
Odsłon: 103
Pierwszy raz jadłam je będąc na koloni na Węgrzech wiele lat temu, a później...
Odsłon: 77
Pleśniak (lub skubaniec) to pyszne ciasto bardzo bogate w różnego rodzaju kol...
Odsłon: 627
Składniki
Herbatę zaparzyć. Posłodzić i wystudzić. Dolać wodę (tak, by otrzymać ok. 3 ½ l napoju). Włożyć kombuchę. Przykryć wyjałowioną ściereczką, spiąć gumką i odstawić na 7-14 dni. Po tym czasie przelać do butelek.
Przepisy Napoje
Napoje
Grenadyna – syrop z granatów DIY
Napoje
Domowa Smakowa woda
Napoje
Koktajl bananowy z płatkami owsianymi
Napoje
Domowy napój energetyczny
Grenadyna – syrop z granatów DIY
Jest karnawał i miałam ochotę na drinka Tequila sunrise, do przygotowania któ...
Odsłon: 149
Domowa Smakowa woda
Łatwy, zdrowy, domowy przepis na wodę smakową.
Odsłon: 155