Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzeźwiające połączenie.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11318
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1209
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11856
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1766
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11318
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1209
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11856
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1766
Składniki
Rabarbar umyć, obrać, pokroić na kawałki. Truskawki pozbawić szypułek. Owoce wrzucić do garnka, zalać 2 litrami wody. Gdy kompot się zagotuje, dodać cukier. Całość gotować 10- 15 minut. Przed podaniem schłodzić.