Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, mocno orzeźwiająca, nie za słodka i pachnąca latem lemoniada truskawkowa świetnie sprawdzi się jako napój, który skutecznie ugasi pragnienie w letnie, gorące dni.
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 95
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 75
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 114
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 95
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 75
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 114
Składniki
Truskawki umyć i pozbawić szypułek. Umieścić w wysokim dzbanku. Dodać miętę, sok wyciśnięty z 1 1/2 limonki. Pozostałą połówkę limonki pokroić na plasterki. Erytrytol rozpuścić w 1/2 szklanki ciepłej wody i dodać do reszty składników. Całość dokładnie zblendować. Dolać wody, dodać plasterki limonki i wymieszać. Podawać mocno schłodzoną z kostkami lodu.