Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, mocno orzeźwiająca, nie za słodka i pachnąca latem lemoniada truskawkowa świetnie sprawdzi się jako napój, który skutecznie ugasi pragnienie w letnie, gorące dni.
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2200
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 958
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23137
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2200
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 958
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23137
Składniki
Truskawki umyć i pozbawić szypułek. Umieścić w wysokim dzbanku. Dodać miętę, sok wyciśnięty z 1 1/2 limonki. Pozostałą połówkę limonki pokroić na plasterki. Erytrytol rozpuścić w 1/2 szklanki ciepłej wody i dodać do reszty składników. Całość dokładnie zblendować. Dolać wody, dodać plasterki limonki i wymieszać. Podawać mocno schłodzoną z kostkami lodu.