Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, mocno orzeźwiająca, nie za słodka i pachnąca latem lemoniada truskawkowa świetnie sprawdzi się jako napój, który skutecznie ugasi pragnienie w letnie, gorące dni.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2492
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5230
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 188
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2492
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5230
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 188
Składniki
Truskawki umyć i pozbawić szypułek. Umieścić w wysokim dzbanku. Dodać miętę, sok wyciśnięty z 1 1/2 limonki. Pozostałą połówkę limonki pokroić na plasterki. Erytrytol rozpuścić w 1/2 szklanki ciepłej wody i dodać do reszty składników. Całość dokładnie zblendować. Dolać wody, dodać plasterki limonki i wymieszać. Podawać mocno schłodzoną z kostkami lodu.