Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mocno cytrusowa, lekka nalewka, na zimowe dni
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 592
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11892
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13499
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2751
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 592
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11892
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13499
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2751
Składniki
1. cukier rozpuścić w gorącej wodzie, wystudzić, 2. owoce, sparzyć gorącą wodą, dobrze wyszorować, zetrzeć skórkę i wycisnąć sok, 3. do większego słoika wlać wodę z cukrem, alkohol, sok z owoców i starte skórki, zakręcić, potrząsnąć kilka razy, odstawić na 7 dni ( codziennie potrząsnąć kilka razy słoikiem ) po tym czasie nalewkę przecedzić, przelać do butelki, odstawić jeszcze na 2-3 dni, smacznego