Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na szybkie śniadanko : jarmuż, limonka, gruszka, mięta i dużo wody.
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 62
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 74
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 518
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 62
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 74
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 518
Składniki
Jarmuż i miętę opłukać, poszarpać na kawałki, włożyć do blendera. Z jednej limonki zetrzeć skórę, następnie z obu wycisnąć sok i razem ze skórką dodać do blendera. Umyte gruszki pokroić w cząstki też włożyć do blendera. Dodać wodę i całość zmiksować. Dodać kostki lodu i podawać.