Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na szybkie śniadanko : jarmuż, limonka, gruszka, mięta i dużo wody.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
Jarmuż i miętę opłukać, poszarpać na kawałki, włożyć do blendera. Z jednej limonki zetrzeć skórę, następnie z obu wycisnąć sok i razem ze skórką dodać do blendera. Umyte gruszki pokroić w cząstki też włożyć do blendera. Dodać wodę i całość zmiksować. Dodać kostki lodu i podawać.