Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na szybkie śniadanko : jarmuż, limonka, gruszka, mięta i dużo wody.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11975
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16523
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5322
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11975
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16523
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5322
Składniki
Jarmuż i miętę opłukać, poszarpać na kawałki, włożyć do blendera. Z jednej limonki zetrzeć skórę, następnie z obu wycisnąć sok i razem ze skórką dodać do blendera. Umyte gruszki pokroić w cząstki też włożyć do blendera. Dodać wodę i całość zmiksować. Dodać kostki lodu i podawać.