Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy sok z czerwonej kapusty i jabłek to prawdziwa bomba witaminowa. Napój jest bogatym źródłem minerałów i antyoksydantów, które korzystnie wpływają na cały organizm. Sok z czerwonej kapusty oczyszcza z toksyn, poprawia pracę jelit, przyspiesza metabolizm, wspiera serce, działa antynowotworowo i odmładzająco. Wypróbuj przepis!
Sokowirówka
lekki jak chmurka, łatwy, pyszny i szybki w przygotowaniu -sernik idealny :-)
Odsłon: 91987
Po świętach gdzie królują postne potrawy, takie danie to coś przepysznego. Ch...
Odsłon: 103
Pyszne, jednogarnkowe danie, które może być podane na obiad, kolację czy podc...
Odsłon: 21
Dzisiaj przepisów na bigos mamy tyle ile domów, w których jest przyrządzany....
Odsłon: 65
Polecam.
Odsłon: 348
lekki jak chmurka, łatwy, pyszny i szybki w przygotowaniu -sernik idealny :-)
Odsłon: 91987
Po świętach gdzie królują postne potrawy, takie danie to coś przepysznego. Ch...
Odsłon: 103
Pyszne, jednogarnkowe danie, które może być podane na obiad, kolację czy podc...
Odsłon: 21
Dzisiaj przepisów na bigos mamy tyle ile domów, w których jest przyrządzany....
Odsłon: 65
Polecam.
Odsłon: 348
Składniki
Jak zrobić sok z czerwonej kapusty? Umyj oraz poszatkuj na mniejsze kawałki czerwoną kapustę.
Umyj, obierz ze skórki i oczyść jabłka.
Włóż naprzemiennie oba składniki do sokowirówki i wyciśnij sok. Gotowe!