Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy sok z czerwonej kapusty i jabłek to prawdziwa bomba witaminowa. Napój jest bogatym źródłem minerałów i antyoksydantów, które korzystnie wpływają na cały organizm. Sok z czerwonej kapusty oczyszcza z toksyn, poprawia pracę jelit, przyspiesza metabolizm, wspiera serce, działa antynowotworowo i odmładzająco. Wypróbuj przepis!
Sokowirówka
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 493
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5332
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3451
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 493
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5332
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3451
Składniki
Jak zrobić sok z czerwonej kapusty? Umyj oraz poszatkuj na mniejsze kawałki czerwoną kapustę.
Umyj, obierz ze skórki i oczyść jabłka.
Włóż naprzemiennie oba składniki do sokowirówki i wyciśnij sok. Gotowe!