Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy sok z czerwonej kapusty i jabłek to prawdziwa bomba witaminowa. Napój jest bogatym źródłem minerałów i antyoksydantów, które korzystnie wpływają na cały organizm. Sok z czerwonej kapusty oczyszcza z toksyn, poprawia pracę jelit, przyspiesza metabolizm, wspiera serce, działa antynowotworowo i odmładzająco. Wypróbuj przepis!
Sokowirówka
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 19
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 2134
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 3303
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 19
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 2134
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 3303
Składniki
Jak zrobić sok z czerwonej kapusty? Umyj oraz poszatkuj na mniejsze kawałki czerwoną kapustę.
Umyj, obierz ze skórki i oczyść jabłka.
Włóż naprzemiennie oba składniki do sokowirówki i wyciśnij sok. Gotowe!