Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy sok z czerwonej kapusty i jabłek to prawdziwa bomba witaminowa. Napój jest bogatym źródłem minerałów i antyoksydantów, które korzystnie wpływają na cały organizm. Sok z czerwonej kapusty oczyszcza z toksyn, poprawia pracę jelit, przyspiesza metabolizm, wspiera serce, działa antynowotworowo i odmładzająco. Wypróbuj przepis!
Sokowirówka
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11962
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16487
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5302
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11962
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16487
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5302
Składniki
Jak zrobić sok z czerwonej kapusty? Umyj oraz poszatkuj na mniejsze kawałki czerwoną kapustę.
Umyj, obierz ze skórki i oczyść jabłka.
Włóż naprzemiennie oba składniki do sokowirówki i wyciśnij sok. Gotowe!