Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka prostych składaników gotwanych sercem i mamy super barszcz na wigilijną kolację.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 853
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5454
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8658
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17720
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 853
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5454
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8658
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17720
Składniki
Obieramy buraki kroimy w kostkę. Obieramy czosnek.
Przygotowujemy zioła jak na zdjęciu.
Wkładamy składniki do garnka, zalewamy zimną wodą i dodajemy zioła. Gotujemy do miękkości buraków.
Jak barszcz jest już zagotowany dodajemy sól, pieprz, cukier. Mieszamy i smakujemy, by barszcz zadawalał nasze podniebienie. Smacznego