Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka prostych składaników gotwanych sercem i mamy super barszcz na wigilijną kolację.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1244
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2907
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1003
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1767
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1244
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2907
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1003
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1767
Składniki
Obieramy buraki kroimy w kostkę. Obieramy czosnek.
Przygotowujemy zioła jak na zdjęciu.
Wkładamy składniki do garnka, zalewamy zimną wodą i dodajemy zioła. Gotujemy do miękkości buraków.
Jak barszcz jest już zagotowany dodajemy sól, pieprz, cukier. Mieszamy i smakujemy, by barszcz zadawalał nasze podniebienie. Smacznego