Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka prostych składaników gotwanych sercem i mamy super barszcz na wigilijną kolację.
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 455
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5658
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 455
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5658
Składniki
Obieramy buraki kroimy w kostkę. Obieramy czosnek.
Przygotowujemy zioła jak na zdjęciu.
Wkładamy składniki do garnka, zalewamy zimną wodą i dodajemy zioła. Gotujemy do miękkości buraków.
Jak barszcz jest już zagotowany dodajemy sól, pieprz, cukier. Mieszamy i smakujemy, by barszcz zadawalał nasze podniebienie. Smacznego