Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnie truskawki, sezon dobiega końca, korzystamy więc z tych pysznych owoców jak tylko możemy. Tym razem truskawki w połączeniu z tonikiem.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7694
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2889
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7694
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2889
Składniki
Truskawki umyć, obrać szypułki. Owoce wrzucić do blendera, dodać 6 łyżek malin z kompotu, całość zblendować. Gotowy mus przełożyć do szklanek. Zalać kompotem z malin (dwie łyżki na szklankę). Napój uzupełnić tonikiem. Uwaga: Z podanych proporcji uzyskujemy 6 szklanek napoju. Szklanki o pojemności 0,33 l.