Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię połączenie lekko gorzkiego toniku z kwaśnym smakiem naparu z hibiskusa. Po połączeniu uzyskamy bardzo smaczny i orzeźwiający napój.
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 28
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 110
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 107
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 28
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 110
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 107
Składniki
Hibiskus zaparzamy w 100 ml gorącej wody. Studzimy. Ostudzony napar dodajmy do mocno schłodzonego toniku. Wlewamy sok malinowy mieszamy. Przelewamy do szklanek. Pijemy od razu po przygotowaniu.