Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na proste i szybkie przygotowanie zdrowej, truskawkowej maślanki bez dodatku ulepszaczy smaku i sztucznych barwników.
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 57
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2408
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 504
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 849
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 57
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2408
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 504
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 849
Składniki
Truskawki myjemy, obieramy z szypułek, kroimy na mniejsze kawałki i wrzucamy do miksera. Następnie dodajemy maślankę i 2 łyżeczki miodu*. * ilość miodu można zwiększyć w zależności od stopnia słodkości truskawek Wszystkie składniki miksujemy, a powstały koktajl przelewamy do szklanek i wstawiamy do lodówki, gdyż najlepiej smakuje schłodzony. Życzę smacznego! :)