Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałbym wam zaprezentować mieszankę znanych nam wszystkim ziół z soczystymi truskawkami. Ten napar ziołowy piję się nie tylko dla zdrowia, ale również dla przyjemności. Wypróbuj ten przepis i przekonaj się sam o orzeźwiających możliwościach tego napoju :)
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 42
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 56
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 47
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 74
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 42
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 56
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 47
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 74
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Składniki
Zioła umieszczamy w dzbanku i zalewamy gorącą wodą. Odstawiamy do zaparzenia na około 10 minut.
Truskawki blendujemy wraz z słodzikiem i dodajemy do zaparzonych ziół. Dokładnie mieszamy. Napar można podawać zarówno na ciepło jak i na zimno z kostkami lodu. Na zdrowie!