Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne aromatyczne bułeczki :)
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 500
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 653
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 560
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 500
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 653
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 560
Składniki
szpinak rozmrozić na siteczku, cebulę drobno pokroić i zeszklić, wystudzić. Mąkę, sól, drożdże i wodę wyrobić. Gdy już wyrobimy bułeczki dodajemy szpinak i cebule, delikatnie wymieszać. Ciasto podzielić i formować podłużne bułeczki, układać na blaszce wyłożonej papierem pergaminowym. Odstawić do wyrośnięcia. Bułeczki posmarować wodą i piec w 180 stopniach ok 20-30 minut.