Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne aromatyczne bułeczki :)
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2394
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3560
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4386
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74569
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2394
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3560
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4386
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74569
Składniki
szpinak rozmrozić na siteczku, cebulę drobno pokroić i zeszklić, wystudzić. Mąkę, sól, drożdże i wodę wyrobić. Gdy już wyrobimy bułeczki dodajemy szpinak i cebule, delikatnie wymieszać. Ciasto podzielić i formować podłużne bułeczki, układać na blaszce wyłożonej papierem pergaminowym. Odstawić do wyrośnięcia. Bułeczki posmarować wodą i piec w 180 stopniach ok 20-30 minut.