Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17308
Egzotyczne połączenie smaków. Soczysty kawałek łososia z karmelizowanym anana...
Odsłon: 340
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 3409
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 109
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 141
Krem, którym możemy przekładać torty i ciasta, dekorować babeczki. Składa się...
Odsłon: 78
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17308
Egzotyczne połączenie smaków. Soczysty kawałek łososia z karmelizowanym anana...
Odsłon: 340
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 3409
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 109
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 141
Krem, którym możemy przekładać torty i ciasta, dekorować babeczki. Składa się...
Odsłon: 78
Składniki
Z bułeczek ściąć spód, wydrążyć miąższ. Cebulę pokroić w piórka, paprykę w kostkę. Zeszklić na patelni, następnie dodać mięso. Smażyć razem chwilę, wsypać przyprawę do mięsa mielonego. Smażyć, aż mięso będzie gotowe, o apetycznym kolorze.
Przygotowany farsz nakładać do bułeczek, na wierz położyć plaster sera. Zapiekać w piekarniku, aż ser się roztopi.