Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bułeczki są tanie i łatwe w przygotowaniu. Chrupiące i ciepłe doskonałe na śniadanie.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 201
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 914
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1817
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3458
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27313
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 201
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 914
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1817
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3458
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27313
Składniki
Drożdże rozpuścić w 1/4 szklance ciepłej wody z cukrem. Odstawić na 10 min w ciepłe miejsce. Potem połączyć ze wszystkimi składnikami.
Dobrze wyrabiać ciasto przez około 10 min.
Z gotowego ciasta formować małe bułeczki. Wychodzi około 12 bułeczek. Bułki ułożyć na papierze do pieczenia.
Wstawić do piekarnika na około pół godziny na 180st. Bułki podczas pieczenia podwajają swoją objętość.