Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bezglutenowe cebularze, które zawsze wychodzą.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1515
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231912
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5032
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1515
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231912
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5032
Składniki
Wszystkie składniki mieszamy, zagniatamy ciasto. Wykładamy na blaszkę, formując placki. Pieczemy 30 min. w 180 stopniach. Wyjmujemy z piekarnika, na wierzch wykładamy cebulę, mak i u mnie jeszcze był ser żółty. Pieczemy dodatkowo 10 minut i gotowe! WSKAZÓWKA: Jeśli chcesz, żeby cebulka była jeszcze smaczniejsza, najpierw podsmaż ją na patelni, gdy wystygnie, dodaj do niej mak, ser i łyżkę majonezu. Ten sposób z majonezem bardzo mi pasuje. Ja dodaję majonez do farszu na zapiekanki, dzięki temu są bardzo chrupiące i nie są suche.