Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bezglutenowe cebularze, które zawsze wychodzą.
...na powitanie lata. Polecam.
Odsłon: 946
Polecam.
Odsłon: 679
To co najlepszego w lipcu.
Odsłon: 56
...na powitanie lata. Polecam.
Odsłon: 946
Polecam.
Odsłon: 679
To co najlepszego w lipcu.
Odsłon: 56
Składniki
Wszystkie składniki mieszamy, zagniatamy ciasto. Wykładamy na blaszkę, formując placki. Pieczemy 30 min. w 180 stopniach. Wyjmujemy z piekarnika, na wierzch wykładamy cebulę, mak i u mnie jeszcze był ser żółty. Pieczemy dodatkowo 10 minut i gotowe! WSKAZÓWKA: Jeśli chcesz, żeby cebulka była jeszcze smaczniejsza, najpierw podsmaż ją na patelni, gdy wystygnie, dodaj do niej mak, ser i łyżkę majonezu. Ten sposób z majonezem bardzo mi pasuje. Ja dodaję majonez do farszu na zapiekanki, dzięki temu są bardzo chrupiące i nie są suche.